Pětiotvorové trysky Hardi Quintastream

Postřikovací tryska HARDI QUINTASTREAM

Pět proudů kapaliny je rozdělováno v různých úhlech a průtocích každé trysky Quintastream. Největší průtok je v prostředním proudu a nejnižší v krajních proudech. HARDI QUINTASTREAM mohou být osazeny při použití filtrů trysek bez těsnění (725737). Patentovaný systém umožňuje překrývání postřikových proudů kapaliny tak, že pohyby ramen neovlivní rovnoměrnost distribuce.

  • Nejrychlejší cesta pro přeměnu vašeho postřikovače na vysoce výkonný aplikátor tekutých hnojiv
  • 5 souvislých proudů kapaliny snižuje možnost popálení porostu
  • Obzvlášť důležité pro ramena s velkým záběrem při vyšších aplikačních rychlostech
  • Splňuje standardy  ISO pro snadnou kalibraci
  • Klíč pro vyjmutí restriktoru pro snadné čištění trysek
  • Pracovní výška ramen 35-100 cm

Fotogalerie


TABULKA DÁVKOVÁNÍ

 

 


TEKUTÁ HNOJIVA

Tekutá hnojiva mají vyšší hustotu než čistá voda nebo postřiková jícha. Tabulka pro korekci tlaku v závislosti na hustotě hnojiva zobrazuje, o kolik je nutné zvýšit pracovní tlak v závislosti na hustotě používaného tekutého hnojiva. 

Příklad: Průtok tryskou je 2,03 l/min při tlaku 3 bar. Pokud je hustota hnojiva 1,2 g/cm3, musíte vynásobit kalibrační tlak změřený při měření průtoku tryskami faktorem hustoty. Výsledkem je upravený tlak 3,6 baru. Tuto hodnotu naleznete také v tabulce při tlaku 3 bary (nakalibrovaný tlak) a hustotě 1,2 g/cm3.

 

 

 

 

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.