Nesený pluh Warrior

Nesený pluh Moro Aratri Warrior

Pluhy WARRIOR představují inovovanou řadu nesených pluhů vybavených hydraulickým nastavením pracovního záběru. Pluhy jsou k dispozici  ve verzích od 2 do 6 orebních těles. K projektování konstrukce těchto strojů je využíván moderní CAD software se simulací výkonnostních a únavových zkoušek. Rám pluhu Warrior, stejně jako i další části jeho konstrukce, jsou vyrobeny ze speciální oceli odolné vůči vysoké zátěži.


HYDRAULICKÉ NASTAVENÍ PRACOVNÍHO ZÁBĚRU

Pluhy jsou vybaveny jedinečným hydraulickým systémem nastavení pracovního záběru, který umožňuje obsluze správně nastavit stroj pro konkrétní půdní a klimatické podmínky. Všechna tělesa lze nastavovat plynule a současně v rozmezí od 25 do 70 cm, přitom však zůstává zachováno jejich správné vyrovnání a náklon.

Nesený pluh Moro Aratri Warrior


STONE SYSTEM - OCHRANA PROTI KAMENŮM

Non-stop systém jištění chrání pluh před poškozením v případě nárazu tělesa na překážku. Tím je zajištěna bezpečná orba v kamenitých půdách. Uvolnění je pozvolné a bez nárazů, s redukcí síly při zdvihu slupice. Tlak aktivace je nastavitelný a pluh tak lze dobře využit k orbě jak v těžkých, tak i v lehkých půdách, aniž by docházelo k vyorávání kamenů.

Nesený pluh Moro Aratri Warrior


TRANSPORT SYSTEM

Patentované technické řešení pro práci a přepravu, které zajišťuje bezpečnou přepravu pluhu po silnici a současně i snadné nastavení pracovní hloubky. Přestavba pluhu z pracovní do přepravní polohy a zpět je prováděna hydraulicky.

Nesený pluh Moro Aratri Warrior


COMPACT SYSTEM

Systém skládání je k dispozici na přání. Nejen že snižuje podélné zatížení soupravy během přepravy, ale umožňuje také významně snížit zatížení hydraulického systému traktoru. Rozkládání a skládání je prováděno automaticky, bez nutnosti manuálních zákroků.

Nesený pluh Moro Aratri Warrior


FOTOGALERIE WARRIOR


VIDEO WARRIOR


PROSPEKT WARRIOR 



Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.