Jednoradličný pluh MVP

Jednoradličný pluh MVP

Jednoradličný nesený pluh pro orbu on-land i v řádku s hydraulickým nastavením záběru

Jedná se o inovovanou řadu jednoradličných pluhů, vybavených hydraulickým nastavením záběru.  Pro zpracování návrhu, analýzu, simulaci provedení a testování únavy je využíváno nejnovějších CAD softwarů. Podvozek pluhu MVP, tak jako ostatní konstrukční části, jsou vyrobeny ze speciální vysoce odolné oceli.


EXTRÉMNÍ VERZE

Extrémní verze MVP je vyvinuta pro prohlubovací orbu. Pluh je zkonstruován pro dosažení pracovní hloubky 110 cm i v extrémních podmínkách. Může být použit pro orbu v brázdě i on-land.

Nesený pluh Moro Aratri Warrior

Hydraulické nastavení záběru

Pluhy jsou vybaveny jedinečným hydraulickým systémem nastavení pracovního záběru, který umožňuje obsluze správně nastavit stroj pro konkrétní půdní a klimatické podmínky. Pomocí dvojčinného hydraulického válce je možné nastavit pracovní záběr plynule v průběhu práce pohodlně, ze sedadla řidiče. Stejným hydraulickým systémem, kterým se nastavuje pracovní záběr je možné nastavovat pluh pro práci v brázdě nebo on-land. Druhým hydraulickým válcem se také nastavuje tažný bod.

Zadní pomocné těleso

Při orbě v brázdě, zadní pomocné těleso usnadňuje práci hlavního orebního tělesa, a to umožňuje extrémní orbu. Půda zpracovávaná zadním tělesem je obracená do brázdy, tím je následně zajištěn menší sklonu traktoru.

Doplňkové výbavy / Pro verze od 22A
  • DLÁTA : Vysoce kvalitní dláta z tepelně opracované bórové oceli s vysokou odolností proti opotřebení. Dláta MORO vynikají výbornou prostupností do všech typů půd s možností nastavení tažného bodu.
  • PLNÉ NOŽOVÉ KROJIDLO: Pro přesný vertikální řez brázdy a snazší hlubokou orbu díky pronikaní kořenovými systémy.
  • ZÁVĚSNÝ MODUL S ODPOJITELNÝMI PŘIPOJOVACÍMI TŘMENY: Pevný závěsný modul umožňuje připojení k jakékoliv verzi závěsu traktoru, dle požadavku zákazníka.

STANDARDNÍ VERZE

Nesený pluh Moro Aratri Warrior

Standardní verze je zkonstruována pro orbu do maximální hloubky 60 cm. Tento pluh je vybaven hydraulickým nastavením pracovního záběru a s geometrií paralelogramů. MVP standard je k dispozici ve 2 konfiguracích:

  • PRO ORBU V BRÁZDĚ / dokončování
  • PRO ORBU ON-LAND / v brázdě
PŘEDRADLIČKY pro verze do 20A /

Pro rýžová pole - Plastová – Ocelová

DOPLŇKOVÉ VÝBAVY / Pro verze do 20A
  • DLÁTA: Vysoce kvalitní dláta z bórové oceli, tepelně zpracovaná, odolná vůči opotřebení. Dláta MORO umožňují vynikající pronikání do půdy. K dispozici v otočném oboustranném provedení.
  • NOŽOVÉ KROJIDLO:K dispozici pro všechny typy orebních těles.
  • STANDARDNÍ ZÁVĚSNÝ MODUL: Každý pluh MORO je vybaven hydraulickým závěsným modulem s dvojčinným reverzním válcem. Vertikální náklon lze nastavovat nezávisle pomocí dvou šroubových mechanismů. Na přání lze na otočnou jednotku instalovat válec s pamětí.
  • ZÁVĚSNÝ MODUL S ODPOJITELNÝMI PŘIPOJOVACÍMI TŘMENY: Pevný závěsný modul umožňuje připojení k jakékoliv verzi závěsu traktoru, dle požadavku zákazníka.

ODHRNOVAČKY
  • OCELOVÉ:
    Odhrnovačky z bórové oceli, mimořádně odolné vůči opotřebení, pro kvalitní práci s nízkým nárokem na výkon traktoru. K dispozici jsou modely pro pracovní hloubky od 50 do 110 cm od verze 22A a modely od 16 do 100 cm pro verze do 20A.
  • PLASTOVÉ:
    Odhrnovačky vyrobené z plastu, určené pro práci ve vlhkých a lepivých půdách bez kamenů. Umožňují plynulou práci s menším odporem. K dispozici modely s pracovními hloubkami od 50 do 110 cm od verze 22A a modely od 16 do 100 cm pro verze do 20A.
  • PÁSKOVÉ
    / pro modely do verze 20A: Odhrnovačky z bórové oceli určené pro práci v lepivých půdách. Vynikající drobení hrud. K dispozici modely s pracovními hloubkami od 26 do 100 cm. V nabídce také verze z plastu.

VIDEO


FOTOGALERIE


PROSPEKT MVP



Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.