Ramena DELTA FORCE

Postřiková ramena Hardi DELTA FORCE

Ramena DELTA FORCE byla navržena pro velké výkony

Vlastnosti a konstrukce ramen jsou zaměřeny na práci při vysokých pracovních rychlostech a vysoký výkon při záběrech 24-39 m. Robustní konstrukce ramen DELTA FORCE zajišťuje jejich stabilitu a spolehlivost spolu s jednoduchým nastavením, snadnou údržbou a vysokou přesností.

Vzdálenost trysek 25 cm
DELTA FORCE ramena mohou být vybavena na přání přídavnými držáky trysek, které jsou umístěny mezi standardními držáky trysek se vzdáleností 50 cm a umožňují tak pracovat i se vzdáleností 25 cm mezi jednotlivými tryskami. Menší vzdálenost mezi tryskami redukuje potencionální úlet postřiku. Nízká výška ramen vyžaduje dobrý systém managementu chování ramen. Další výhodou je nižší hodnota hrubosti kapkového spektra VMD (volume median diameter), která výrazně zvyšuje pokrytí.

Ramena se záběrem 39 m s koncovými díly z uhlíkových vláken
Použití uhlikových vláken zajišťuje nízkou hmotnost a vysokou pevnost a umožnují prodloužení koncového dílu o původní délce 2,5 m na délku 4 m.


FOTOGALERIE DELTA FORCE

VIDEO

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.