Svahové mulčovače BERTI

Přehled modelů

 

 

 

 

 

BERTI TA

Mulčovače model TA se agregují do zadního tříbodového závěsu traktoru. Mohou být používány v zadní nebo boční části stroje. Tento model je vhodný pro vyžínání trávy, křovin a náletů ve svazích vinic, sadů, podél břehů, silnic a cest. Je dodáván v pracovních záběrech od 140 cm do 250 cm. Pohon kardanem.

 tabulka BERTI TA

   BERTI TA   BERTI TA

 

BERTI TA/S

Svahové mulčovače model TA/S se agregují do zadního tříbodového závěsu traktoru. Jsou vhodné pro vyžínání trávy, křovin a pro prořezávání dřevin 5 - 6 cm v průměru. Větší záběr bočního posunu stroje zajišťuje delší záběr do příkopů a svahů bez toho, aby traktor musel zajiždět více a blíže ke krajnici díky umístění převodovky na boční straně stroje. Je dodáván v pracovních záběrech 140 - 220 cm. Pohon kardanem.

tabulka BERTI TA/S

           BERTI TA/S   BERTI TA/S

 
BERTI TA/K

Svahový mulčévač pro mulčování trávy, zbytků zeleniny, křoví a větví (do průměru 2cm). Dělaný pro traktor od 20 do 45 koní. Vhodný pro čištění zelených ploch, vodních koryt a škarp okolo cest.

 tabulka BRTI TA/K

                                            BERTITA/K

 
BERTI TA/L

Mulčovač pro traktory o výkonu od 35 do 60 koní. Pro mulčování trávy křoví a větví (do průměru 2-3 cm). Standartně vybaven kladivy typu ''L'', protinoži a speciální hřídelovou koncovkou.

tabulka BERTI TA/L

                                            BERTI TA/L

 
BERTI TA/P

Je to vlastně model TA určený pro těžkou práci s těžkými kladivy typu A a protinoži. Projektován pro těžkou práci mnoho hodin denně za traktorem o výkonu od 80 do 130 koní.

tabulka BERTI TA/P

                                                BERTI TA/P

 

BERTI TA/PS

Ideální pro farmáře a podnikatele na vyčištění sadů, svahů a koryt řek. Stavěný pro mulčování trávy, křoví a větví (do průměru až 7 cm).

tabulka BERTI TA/PS

                                                BERTI TA/PS

 

BERTI  WING

Těžký a výkonný mulčovač pro profesionální použití za traktory od 90 do 200 koní. Pro mulčování trávy, hustých kčovin a větví do průměru 7 cm. Vhodný na okraje cest, vodní koryta, svahy a větší rovné plochy.

tabulka BERTI WING

       BERTI WING   TA WING

 

BERTI  TA/MI

Ideální pro mulčování zelených ploch, koryt potoků a okrajů silnic. Vhodný na trávu, zbytky zeleniny, křoví a větve (do průměru 3-5 cm). Konstruovaný pro traktor o výkonu 50 až 90 koní.

tabulka BERTI TA/MI

 BERTI TA/MI   BERTI TA/MI  

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.