Norac UC5

Norac UC5 - systém kontroly ramen

Systém Norac UC5 automaticky kontroluje výšku, individuální a celkové naklápění ramen. To umožňuje obsluze mnohem jednodušší ovládání ramen, jehož výsledkem je kvalitnější aplikace postřiku.

  • 3 robustní a přesné ultrazvukové senzory
  • možnost výběru mezi 2 režimy: půda nebo plodina
  • korekce individuálního a celkového naklápění
  • proporcionální ventil pro plynulý pohyb   
  • testováno za nepříznivých podmínek při rychlosti vyšší než 20 km/h

Norac UC5 zbavuje obsluhu stresu, který přináší neustálé nastavování výšky a naklápění ramen. Obsluha už nemusí otáčet hlavou ze strany na stranu po celou dobu postřiku.

Možnost volby mezi vzdáleností ramen od půdy nebo od plodiny

Obsluha postřikovače může nastavit výšku ramen v souladu s plodinami nebo půdou jednoduše tlačítkem na počítači v kabině postřikovače.

Jedinečné technické zařízení

Systém Norac UC5 používá ultrazvukové senzory, které jsou připevněny na každém rameni a jedno také ve střední sekci ramen, aby udržovaly přednanstevenou výšku ramen nad půdou nebo plodinou. Senzory byly vyvinuty pro podmínky na poli, a proto jsou velmi robustní a přesné. Ramena jsou jednotlive ovládána ventilem. Díky kombinaci precizních senzorů a hydrauliky jsou korekce výšky ramen plynulé, souměrné a automatické.

 

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.