Polonesený pluh Dragon

Polonesený pluh Dragon

Nová generace polonesených pluhů pro orbu on-land i orbu v brázdě. K dispozici ve verzích se 4 až 9 orebními tělesy. K projektování konstrukce těchto strojů je využíván moderní software se simulací výkonnostních a únavových zkoušek. Rám pluhu DRAGON, stejně jako i další části jeho konstrukce, jsou vyrobeny ze speciální oceli odolné vůči vysoké zátěži. Ke spojení jednotlivých dílů jsou použita šroubová spojení bez jakýchkoli svarů, nastavení je zajišťováno pomocí kolíků a pouzder ve speciálním, vůči opotřebení odolném provedení.


OPĚRNÉ KOLO

Kolo je důležitou součástí pluhu Dragon. Slouží nejen jako podpěrný bod během přepravy, ale také jako opěrný nosný bod během orby a otáčení pluhu. Pracovní hloubka je nastavována dvojčinnou hydraulickou nohou s pamětí a lze ji měnit přímo z traktoru. Hydraulické ovládání kola při manévrech na souvrati a během silniční přepravy nemá vliv na nastavenou pracovní hloubku.

Polonesený pluh Dragon


V BRÁZDĚ A MIMO BRÁZDU (ON LAND)

Na základě požadavku mohou být pluhy Dragon vybaveny hydraulickým  systémem,  který  umožňuje  orbu  jak  mimo  brázdu, tak i v brázdě. Jeho konstrukce a geometrie umožňuje  dosažení výrazného  odstupu  od  brázdy,  a  pracovat  tak i s velkými traktory.

Polonesený pluh Dragon


BEZPEČNÁ PŘEPRAVA

Během přepravy je pluh umístěn centrálně. Dva válce jsou navíc vybaveny manuálním uzavíracím ventilem, sloužícím jako  přídavný  zabezpečovací  prvek.  Na  vyžádání  lze  stroj vybavit výstražnými tabulkami a osvětlením.

Polonesený pluh Dragon


RÁM

Pluh Dragon je vybaven silným hlavním nosníkem pro osazení radliček. Verze PLUS, nabízená ve variantách se 4 a 5 tělesy, je vybavena předimenzovaným rámem, tento pluh je proto možné použít i pro traktory s velkým výkonem.

Polonesený pluh Dragon


DRAGON W

Pluh Dragon W je k dispozici ve variantách od 4 do 9 orebních těles. Pracovní záběr lze nastavovat během práce pohodlně ze sedadla operátora. K nastavení slouží dvojčinný hydraulický válec. Natáčení systému je zajištěno speciálními ocelovými monobloky konstruovanými bez spojů a svárů. Tyto monobloky jsou osazeny pouzdry proti opotřebení, které zajišťují dlouhou životnost jednotlivých dílů.

Polonesený pluh Dragon


DRAGON S

Pluh Dragon S je vybaven systémem mechanického nastavení pracovní šířky, které umožňuje obsluze nastavit stroj podle konkrétních půdních a klimatických podmínek. K dispozici je ve variantách od 5 do 9 orebních těles. Má veškerou potřebnou výbavu nutnou ke správnému nastavení pluhu: nastavení prvního tělesa, hydraulické nastavení hloubky zadního kola, nastavení vertikálního náklonu. Pluh Dragon S má čtyři možnosti pro krokové nastavení pracovního záběru. Nastavení je prováděno přemístěním upevňovacích šroubů.

Polonesený pluh Dragon


FOTOGALERIE DRAGON


VIDEO DRAGON 


PROSPEKT DRAGON


Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.