Dlátový pluh Spider

Dlátový pluh Moro Aratri Spider

Dlátový pluh SPIDER byl navržen a zkonstruován tak, aby splňoval požadavky pro intenzivní nasazení v těžkých podmínkách. Vlastnosti použité oceli a speciální konstrukce se šroubovými spoji činí z tohoto dlátového pluhu stroj vhodný do všech pracovních podmínek. Každá slupice je standardně jištěna střižným šroubem a osazena rychloupínacím dlátem. Může být také vybavena křídlovou radličkou. Pozice a vzdálenosti mezi slupicemi lze upravit podle přání a na základě potřeby snadno změnit tak, aby co nejlépe splňovaly požadavky i těch nejnáročnějších uživatelů.

Nabídka dlátových pluhů SPIDER sestává z modelů, rozdělených do řad X, G, M a S, s počtem slupic od 5 do 11. Různé konfigurace umožňují agregaci dlátových pluhů SPIDER s traktory o výkonu od 70 HP až do 600 HP. Dlátový pluh může být dodán ve standardní verzi nebo vybaven speciálním dvojitým válcem s mechanickým nebo hydraulickým nastavením hloubky.


SLUPICE
Slupice jsou standardně vybaveny jištěním střižným šroubem, které chrání konstrukci v případě nárazu na překážku.


DLÁTA
Dláta jsou vyrobena z oceli odolné proti opotřebení a díky rychloupínacímu systému je lze snadno vyměnit.


SPIDER X

Dlátový pluh Moro Aratri Spider XDlátový pluh SPIDER X je k dispozici ve verzích se 7, 9 a 11 slupicemi. Systém se dvěma sekcemi sklopnými v úhlu 180° umožňuje redukovat jeho šířku na 2,5 m. Konstrukce stroje je navržena tak, aby v pracovní poloze zaručovala maximální tuhost a robustnost, nutnou při připojení stroje k vysokovýkonným traktorům a k jeho intenzivnímu používání v náročných podmínkách.

  • STONE SYSTEM - OCHRANA PROTI KAMENŮM PRO MODEL X

Dlátový pluh „SPIDER X Stone System“ představuje nejnovější koncept hydraulicky jištěných dlátových pluhů do kamenitých půd. Stroj je k dispozici s 9 a 11 slupicemi. Konstrukce je navržena výhradně se šroubovými spoji, to představuje oproti starším tradičním konceptům zcela inovativní technické řešení.


SPIDER G, M a S

Dlátový pluh Moro Aratri Spider G,M a S
Řady dlátových pluhů SPIDER G, M a S nabízí stroje s počtem slupic od 5 do 9. Rozdílné konfigurace umožňují použití dlátových pluhů SPIDER s traktory o výkonu od 70 HP až do 450 HP. Dlátový pluh může být používán ve standardní verzi nebo se speciálním dvojitým válcem s mechanicky nebo hydraulicky nastavitelnou pracovní hloubkou.

  • STONE SYSTEM - OCHRANA PROTI KAMENŮM PRO MODELY G a M

Hydraulický okruh naddimenzovanou sadou malých dusíkových akumulátorů je řešen na špičkové úrovni. Úlohou akumulátorů je v co nejkratším čase absorbovat energii vzniklou při nárazu stroje na překážku a využít ji k co nejrychlejšímu vrácení tělesa do pracovní polohy.


FOTOGALERIE SPIDER


VIDEO SPIDER


PROSPEKT SPIDER

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.