Aplikační ramena 12m

Rozmetadlo Bredal s 12m šnekovým aplikátorem

Rozmetadla BREDAL s 12metrovým šnekovým aplikátorem jsou určena pro profesionální použití. Umožňují přesnou a spolehlivou aplikaci práškových látek nebo síranu. Speciálně navržená konstrukce
šneků zajišťuje snadnou údržbu a servis, jednoduchou manipulaci při převozu a skládání a rozkládání ramen i v nejnáročnějších podmínkách. Konstrukční řešení šnekových aplikátorů umožňuje přesnou a kvalitní distribuci materiálu a dosažení nejlepšího a rovnoměrného pokrytí v požadovaném pracovním záběru. Šnekové aplikátory jsou opatřeny škrabkami, které zabraňují ucpávání jednotlivých dávkovacích otvorů.


2 MOŽNOSTI APLIKACE:

Rozmetací systém od firmy BREDAL je navržen tak, aby bylo možno provádět aplikaci jak 12metrovými šnekovými rameny, tak i klasicky pomocí rozmetací jednotky se 2 disky. Během aplikace rozmetací jednotkou jsou 12metrová ramena složena podél zásobníku. Podle typu hnojiva, které má být aplikováno, se dá jednoduše zvolit aplikační systém 12metrovými rameny nebo rozmetací jednotkou s disky 12-36 metrů. V případě, že je zvolena aplikace pomocí ramen, je nutné rozmetací jednotku s disky demontovat. Systém pro pohon převodovky zůstává stále na rámu rozmetadla a je navržen pro rychlou montáž a zpětnou demontáž rozmetací jednotky.


NASTAVENÍ DÁVKY

Množství dávky může být regulováno mechanicky pomocí odvalovacího kola nebo elektrohydraulicky s řízením pomocí počítače. Množství dávky může být regulováno mechanicky pomocí odvalovacího kola nebo elektrohydraulicky s řízením pomocí počítače. Požadavky na hydraulický okruh traktoru jsou minimální, systém s 12metrovými aplikačními rameny požaduje pouze 30 litrů/min pro rozmetadla s řízením dávky pomocí odvalovacího kola. Rozmetadla ovládaná pomocí počítače a elektro hydrauliky vyžadují jeden dvojčinný výstup pro pohon dopravního pásu a šnekových ramen a jeden jednočinný výstup pro rozkládání/skládání ramen. Požadavek na hydrauliku traktoru pro rozmetadla s ovládáním pomocí počítače je 60 litrů/min.


TECHNICKÁ SPECIFIKACE ŠNEKOVÉHO APLIKÁTORU

Šnekový aplikátor: Ø 140mm z nerezové oceli vybavené škrabkami z teflonu
Kryt šnekového aplikátoru: Ø 155 mm z nerezové oceli
Vzdálenost mezi aplikačními otvory (Ø 40 mm): 198mm
Spádové desky: 2mm z nerezové oceli, s 36mm otvory ve tvaru kapky
  Jednočinný válec pro rozkládání a skládání ramen s dusíkovým tlumičem
  2 hydromotory OMP 100 ovládané proporcionálním ventilem pro přesné řízení otáček při různých velikostech dávky
Krycí plachta: pro minimalizaci rozptýlení a úletu práškových hnojiv do okolí
Min./max. množství (dávkování): 100-600 kg/min:
750 kg/ha -> 3000 kg/ha při 10 km/h
1250 kg/ha ->5000 kg/ha při 6 km/h

FOTOGALERIE "APLIKAČNÍ RAMENA 12M"


VIDEO


PROSPEKT BREDAL 12M ŠNEKOVÝ APLIKÁTOR


Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.