Postřiková ramena

RAMENA TWIN FORCE

Postřiková ramena Hardi TWIN FORCE

Systém podpory vzduchu HARDI TWIN – maximální výkon, nezávislost na povětrnostních podmínkách a pokročilá aplikační technologie

Nevyšší výzvou je načasování aplikace dle povětrnostních podmínek
Se systémem aktivní řízené asistence Hardi podpora vzduchu napomáhá kontrole nad úletem postřiku. Pomocí možnosti nastavení rychlosti a množství  podpory vzduchu a také naklopení systému lze provést aplikaci na všechny části porostu od vrcholu až po spodní části.

Ideální řešení pro vysoké výkony
Úlet postřiku z konvenčního postřikovače může být tak velký, že obsluha musí zastavit stroj ještě před dokončením postřiku. S vysoce účinnou řízenou vzduchovou asistencí je pro obsluhu stroje mnohem snazší provést kvalitní postřik celého pole. Při běžných podmínkách získají majitelé strojů vybavených rameny HARDI TWIN ve srovnání s běžnými postřikovači minimálně dvakrát více hodin pro bezpečný a účinný postřik. Ramena TWIN FORCE jdou dodávána se záběrem 18 až 36 m.

Zvýšení postřikové kapacity až o 100%
Správné načasování je naprosto zásadní! Například na jaře rok 2015 bylo díky povětrnostním podmínkám možné provádět bezpečnou aplikaci konvenčním postřikovačem pouze 31 dní, zatímco použití postřikovače Hardi Twin Force umožnilo získat dalších 45 dní vhodných pro postřik. Navíc tento systém umožňuje vyšší pojezdové rychlosti a méně času pro plnění postřikovače díky možnosti použití nižších dávek vody. Zvýšený rozsah času pro provedení kvalitní aplikace, snížení úletu, snížené dávky přípravků, přesná aplikace, vyšší pracovní rychlost se výrazně projevují v ekonomických ukazatelích! HARDI TWIN FORCE.

Úspora chemických přípravků až o 30%
Mnoho pokusů a zkušeností uživatelů z praxe v průběhu mnoha let ukázalo lepší efektivitu využití přípravků při používání postřikovačů s aktivní řízenou asistencí TWIN. To dává možnost snížení dávek přípravků. Na některých trzích se běžně používá snížení dávek až o 30% v průběhu celé sezony.

FOTOGALERIE HARDI TWIN FORCE

PROSPEKT TWIN - WINNING AIR

VIDEO HARDI TWIN



HLINÍKOVÁ RAMENA

Postřiková hliníková ramena

Stroje ALPHA evo mohou být dodány s hliníkovými rameny Pommier se záběrem 24 až 44 m.
2 typy konstrukce hliníkových ramen:
- TR4: Konstrukce ze 4 trubek s kruhovým průřezem. Profily jsou opatřeny vnitřními žebry, které zvyšují pevnost ramen při zachování jedinečné odolnosti proti působení koroze.
- RHA a RA: Konstrukce je zhotovena z obdélníkových profilů uspořádaných v prostorové příhradové nosné konstrukci.
Hliníková ramena jsou opatřena držáky PENTALET na pět trysek.

FOTOGALERIE HLINÍKOVÁ RAMENA


 

 

 

 

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.