Palubní počítač HC 9600

Palubní počítač HC 9600

Počítač HC 9600
Všechny hlavní funkce postřikovače jsou ovládány prostřednictvím multifunkčního joysticku a dotykové obrazovky 12.1” počítače HC 9600, což umožňuje výkonnou a přesnou aplikaci postřiku. Počítač HC 9600 je pro pěstitele výkonným, plně vybaveným a přesným nástrojem pro navádění stroje, zpracování dat, vytváření zpráv o aplikaci postřiku, automatické řízení atd.


ISOBUS compatibility
Počítač HC 9600 je kompatibilní se sběrnicí ISOBUS dle požadavků normy ISO 11783.


GPS
Stroje řady ALPHA evo jsou standardně vybaveny systémem GPS pro automatické ovládání sekcí ramen a ručním naváděcím systémem. GPS anténa je umístěna v zadní části kabiny. Aby bylo umožněno otevírání střechy kabiny bez pohybu antény, byl navržen speciální držák. Tím je umožněno zachování všech nastavení.


Jedna pracovní obrazovka
Důležitým kritériem je kompletní integrace všech důležitých informací na jedné pracovní obrazovce. Na pracovní obrazovce počítače HC 9600 může obsluha stroje ovládat funkce pro automatické ovládání sekcí ramen, automatické nastavení výšky ramen, navádění stroje a dávkování, stejně jako automatický systém řízení AutoSteering. 


Počítač HC 9600
Rozměry

12.1” (30,7 cm)

Počet pozemků bez limitu
Maximální počet sekčních ventilů 13
Alfanumerická klávesnice
Virtuální terminál ISOBUS
USB port 2 x USB
Automatické vypínání sekcí
Navigace
Mapa pokrytí
Záznam dat
Variabilní dávkování
Smart Report™
Automatické ovládání výšky ramen ο
Asistent řízení ο
OptRx® Plodinový senzor ο
Připojení kamer ο


•   standard
ο  volitelné

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.