Palubní počítače

HC 6500

Palubní počítače Hardi

Palubní počítač HC 6500 je vyvinut pouze pro postřikovače a prokázal za léta provozu svou snadnou obsluhu a praktické použití po celém světě. Barevný displej a ovládací joystick spolu s uživatelsky jednoduchým menu vytváří jasnou volbu pro postřikovače Hardi COMMANDER. Nejsou zde žádné kompromisy ve funkčnosti pro ovládání jiných strojů, jelikož se jedná o počítač určený pouze pro postřikovače Hardi. Ergonomický design podporuje požadavek na snadnou obsluhu a dlouhou životnost. Všechna tlačítka jsou logicky umístěna, což usnadňuje ovládání jednotlivých funkcí. Jako příklad jsou všechny funkce používané během práce, které jsou umístěny přímo na joysticku. Tímto způsobem mohou být používány bez zvedání ruky z loketní opěrky. Aby bylo vše maximálně zjednodušeno, provádí se připojení mezi traktorem a strojem pouze jedním kabelem.


HC 7500
HC 7500 je základní ISOBUS terminál, který umožňuje ovládání postřikovačů, vybavených systémem SmartCom, podobným systémem jako HC 6500. SetBox a Grip jsou vždy v základní výbavě.

Charakteristika:

  • Barevný displej 5,7''
  • Ovládání pomocí funkčních tlačítek
  • ISOBUS kabeláž pro traktor
  • AutoSectionControl / Navigace jako doplňková výbava
  • GPS přijímač se stejnou přesností jako GPS 6000

Funkce AutoSectionControl a navigace jsou doplňkovou výbavou, která může být aktivována dodatečně.


HC 8600 a HC 9600

Palubní počítače Hardi

Zobrazení všech důležitých informací na pracovní obrazovce je důležitý požadavek většiny uživatelů. HC 8600 a HC 9600 jsou barevné HD dotykové terminály poskytující maximální přehled a snadné ovládání.

Integrované ovládání
Z pracovní obrazovky lze ovládat systém AutoHeight, AutoSectionControl, navigaci a nastavení dávky. Při aktivním navádění lze přepnout pohled na pracovní obrazovku mezi 2D a 3D. Dispej HC 9600 umožňuje rozdělení obrazovky na 2 části pro zobrazení více údajů.

Správa dat a jejich přenos
HC 8600 a HC 9600 jsou standardně vybaveny USB porty, přes které lze provádět přenos dat. To usnadňuje vytváření aplikačních zpráv, které lze dále používat pro evidenci. Zprávy poskytují informace týkající se pozemku, informace o použitém přípravku, celkovém množství postřiku, celkové ošetřené ploše, aplikační mapu a mapu pozemku. Tato data lze přenášet do různých typů farm management softwaru. HC 9600 automaticky vytváří aplikační report ve formátu pdf, který lze uložit, poslat e-mailem nebo vytisknout. Pro tyto operace není třeba žádný speciální software. K aplikačním reportům lze ručně přidat informace o počasí, půdních podmínkách, použitém přípravku atd.

Univerzální terminál
HC 8600 a HC 9600 odpovídají normě ISO 11783 ISOBUS. Postřikovač je také možné ovládat terminálem HC 6500

VIDEO


 

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.