Palubní počítač HC 8700

Kompletní integrace
Kompletní integrace všech důležitých informací na jedné pracovní obrazovce, je požadavek většiny zákazníků. Ovládací terminál HARDI 8700 je snadno ovladatelné zařízení poskytující optimální přehled pro maximální kontrolu nad každým postřikovým úkolem. Všechny dotykové terminály HARDI jsou ISOBUS zařízení určené a vyvinuté přímo pro postřikovače. V kombinaci s ovládacím joystickem a ovládacím boxem SetBox je ovládání při práci jednoduché a rychlé.


Integrovaná elektronika
Z pracovní obrazovky lze ovládat systém udržování výšky ramen AutoHeight, automatické ovládání sekcí postřiku AutoSectionControl, navigaci i dávkování. Pracovní mapu lze zobrazit ve 2D i 3D zobrazení. HC 8700 umožňuje rozdělení obrazovky pro ještě lepší zobrazení požadovaných informací.


Data management a přenos dat
USB porty a WiFi adaptéry umožňují snadný přenos a výměnu dat. To usnadňuje snadné generování detailních aplikačních reportů pro použití pro další účely. Data lze přenášet mezi dalším farm management softwarem.


Rozšíření pracovní plochy
Použijte vaše mobilní zařízení nebo tablet pro provádění kalibrace, diagnostiku, plnění nádrže a jiné aktivity kdekoliv na stroji nebo kolem stroje. Použitím technologie  XTEND můžete rozšířit ovládacího rozhraní vašeho HC 8700 na obrazovku zařízení iOS nebo Android pomocí WiFi připojení.


 

Vlastnosti HC 8700
Rozměry 8,4" (21,3 cm)
ISOBUS Universal Terminal  •
Mini okna zobrazení 2
Klávesnice
Pracovní obrazovka HARDI N/A
USB port
WiFi adaptér  
Horizon XTEND Doplňková výbava na přání
AutoSectionControl
Světelná lišta navigace Na obrazovce
Záznam pokrytí
Záznam dat
Variabilní aplikace Doplňková výbava na přání
Aplikační report
Ovládání nastavení výšky ramen UT
Připojení kamer
Přenos dat ISOXML • In/Out

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.