Traktory Kubota řada MGX-IV

Model M95GX-IV

  • Výkon: 76,4 kW (104 HP)
  • Zdvihový objem: 3 769 cm3/počet válců: 4
  • Počet převodových stupňů: 24 vpřed/24 vzad, 8 stupňů pod zatížením
  • Hydraulicky odpružená náprava

TECHNICKÁ DATA M95GX-IV

Model M105GX-IV

  • Výkon: 81,8 kW (111 HP)
  • Zdvihový objem: 3 769 cm3/počet válců: 4
  • Počet převodových stupňů: 24 vpřed/24 vzad, 8 stupňů pod zatížením
  • Hydraulicky odpružená náprava

TECHNICKÁ DATA M105GX-IV


 Model M125GX-IV

  • Výkon: 98,1 kW (133 HP)
  • Zdvihový objem: 6 124 cm3/počet válců: 4
  • Počet převodových stupňů: 24 vpřed/24 vzad, 8 stupňů pod zatížením
  • Hydraulicky odpružená náprava

TECHNICKÁ DATA M125GX-IV


VIDEO KUBOTA MGX-IV


Traktory řady MGX-IV disponují přímo na míru vyvinutými motory Kubota. Systém centrálního přímého vstřikování E-CDIS se 4ventilovou technikou a elektronicky řízeným vysokotlakým vstřikováním Common Rail zaručuje optimální průběh točivého momentu a výkonu motoru, nízkou spotřebu paliva a tichý chod motoru. Díky systému recirkulace výfukových spalin (EGR), filtru pevných částic (DPF) a katalyzátor SCR AdBlue motory splňují nejpřísnější emisní limity Euro IV.


Převodovka Kubota Intelli-Shift nabízí 3 jízdní skupiny po osmi rychlostních stupních řazených pod zatížením, celkem tedy 24 rychlostí pro jízdu vpřed a vzad. Na objednávku lze traktor dovybavit přídavnou skupinou superplazivých rychlostí a zvýšit počet převodových stupňů na 32/32. Ve standardní výbavě je systém automatického řazení, který umožňuje řazení až 4 převodových stupňů v závislosti na zatížení traktoru a který spolupracuje s funkcí ukládání požadovaných otáček motoru do paměti a systémem automatického udržování konstantních navolených otáček (Work Cruise).


Dlouhý rozvor traktorů série Grand X přináší velkou stabilitu a jízdní komfort při přepravě a vysokou trakci a tažnou sílu při polní práci. Ve standardní výbavě nejvyššího modelu Kubota M135GX-IV je hydraulicky odpružená přední náprava. Volitelně lze každý model z řady MGX-IV vybavit odpruženou nápravou. 3stupně tuhosti odpružení, možnost automatického režimu a vypnutí odpružení umožňují snadno nalézt nejvhodnější nastavení pro všechny jízdní režimy.


Traktory Kubota řady MGX-IV jsou vybaveny kabinou řidiče, která je z hlediska prostoru, prosklené plochy a výhledu z místa řidiče novým standardem v této kategorii traktorů. K maximálnímu komfortu a výhledu přispívají bezrámové dveře, absence B-sloupků, střešní okno, umístění jednotek klimatizace a topení pod podlahu kabiny a výdechy ventilace v přístrojové desce.


Zvýšená zvedací síla zadního 3bodového závěsu umožňuje použití těžkých pracovních nástrojů. Ve standardní výbavě traktorů MGX-IV je elektronická regulace, která zaručuje přesné ovládání závěsu.


Jako pro všechny traktory Kubota, i pro novou sérii MGX-IV existuje bohatý výběr příplatkové výbavy, z těch nejdůležitějších např. čelní 3bodový závěs a vývodová hřídel, přídavné hydraulické okruhy a originální čelní nakladač Kubota, vyvinutý přímo na míru traktorům série Grand X.

 

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.