Pícninářská technika



BELLON - SPECIALISTA NA SEČENÍ Žací stroje Bellon

Sběr pícnin začíná sečením. UNIMARCO a.s. dováží žací stroje od reno­mované italské společnosti BELLON, která se již 30 let specializuje pouze na tuto pracovní operaci. Žací stroje vyváží do celého světa. Několik zná­mých výrobců je od společnosti BELLON rovněž odebírá a prodává pod svým jménem. BELLON nabízí široký sortiment vý­konných strojů přizpůsobených na všechny typy povrchů a rostlin. Úspěšný je nejen díky vysoké kvalitě a neustálým inovacím, ale i díky tomu, že uznává a dodržuje tradiční hodnoty, jako jsou kvalita, efektivnost, spolehli­vost a úcta k zákazníkům.


SITREX - SPECIALISTA NA SHRNOVÁNÍ A OBRACENÍShrnovače, obraceče a krmné vozy Sitrex

Italská společnost SITREX byla za­ložena v roce 1970. Specializuje se na shrnovače a obraceče jak rotorové, tak s prstovými koly. V produkci paprskových shrnovačů získala světové prvenství jak v počtu vyráběných modelů, tak v celkové roční produkci. Zajímavá je i široká nabídka kombinací obraceč/shrnovač pro menší farmy. SITREX je rovněž OEM dodavatelem strojů známým světovým značkám, které je prodávají pod svým jménem. Některé komponenty, například prstová kola, kterých SITREX vyrábí ročně přes 100 tisíc, se montují na stroje mnoha dalších značek. Kromě toho se spe­cializuje na technologie pro údržbu travních porostů, například golfových hřišť. Obchodní zastoupení Sitrexu na českém a slovenském trhu bude pro naše farmáře určitě znatelným přínosem.


MASCAR - SPECIALISTA NA LISOVÁNÍ A OVÍJENÍ Lisy, ovíječky a secí stroje Mascar

MASCAR je jednou ze společností italské rodiny agrárních průmyslní­ků Maschio. Vyrábí si téměř všechny komponenty strojů sama s až extrém­ním důrazem na kvalitu. Neobává se srovnání s jakýmkoli jiným světovým výrobcem. Ročně vyrábí 700 lisů ve 4 typových řadách. Dále vyrábí ovíječ­ky, stroje na přímé setí a žací stroje. Exportuje přes 80 % produkce do 35 zemí. Je rovněž OEM dodavatelem strojů pro doplnění sortimentu zná­mých výrobců.


Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.