Půduzpracující stroje Agrisem

PODRÝVÁNÍ


PODMÍTÁNÍ


PŘEDSEŤOVÁ PŘÍPRAVA


 
 

Půdozpracující stroje AgrisemNaše společnost UNIMARCO a.s. se roku 2009 stala výhradním dovozcem pro Českou republiku v oblasti půduzpracujících strojů renomovaného francouzského výrobce AGRISEM International S.A.S.

Všechny stroje jsou masivní konstrukce předurčené i v našich náročných podmínkách pro dlouhodobé používání, jsou snadno ovladatelné a jednoduché na údržbu. Použité materiály a robustní profily jsou ideální i pro velmi suché, těžké a kamenité půdy. Dosavadní výsledky polních zkoušek a celoplošných polních operací prokázaly překvapivě dobré výsledky také na těžkých jílovitých, skutečně extrémně lepivých půdách. Díky tomu se staly stroje Agrisem žádanými mezi francouzskými farmáři a pomalu si získávají u našich zemědělců dobrou pozici.

Vyjímečnými stroji pro naše pole jsou podrýváky Cultiplow a Combiplow, které vás přesvědčí výjimečnými výsledky při jímání přívalových srážek či rozvojem kořenového systému. Stavebnicový systém diskových podmítačů Disc-O-Mulch s jedinečným tvarem slupic, patentovaným uložením disků a mohutným rámem už prokázal své přednosti při práci na utužených strništích s velkým podílem organické hmoty, nadchl své uživatele i při urovnání pozemků před jarním setím.


 

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.